Annuleringsvoorwaarden

Het kan gebeuren dat u door onvoorziene omstandigheden uw vakantie moet annuleren.

Standaard tarief

Hieronder de annuleringsvoorwaarden als u uw verblijf geboekt heeft via het 'standard-tarief' van Residentie Oosterschelde op deze website. 

• Tot 7 dagen voor aankomst kunt u kosteloos annuleren
• Bij een annulering tot 7 dagen voor aankomst bent u 50% van de totale huursom, exclusief de bijkomende kosten, verschuldigd aan Residentie Oosterschelde
• Bij een annulering binnen 7 dagen voor aankomst bent u de totale huursom, exclusief de bijkomende kosten, verschuldigd aan Residentie Oosterschelde

Wenst u uw vakantie niet te annuleren maar te verplaatsen naar een andere datum? Dat kan! Tot 14 dagen voor aankomst kunt u uw welverdiende vakantie verplaatsen naar een datum wanneer het u uitkomt. Als de huurprijs voor de nieuwe gekozen periode hoger is, dan betaalt u de meerprijs.

Bovenstaande voorwaarden zijn geldig voor reserveringen tot 28 overnachtingen, met een maximum van 2 appartementen per reservering.

Prepay & Save tarief

Als u zeker weet dat u wilt komen, maakt u gebruik van het voordelige Prepay & Save 'non-refundable' tarief. Bij annuleren betalen wij u dit niet terug, ook niet als u binnen de annuleringstermijn van 7 dagen voor aankomst annuleert.