Appartement Kreukel

Vanuit ons in 2024 gerealiseerde appartement Kreukel kijkt u uit naar de Zuid-West-kant van de Oosterschelde. Aan de Westkant zit u heerlijk op uw balkon te genieten van het uitzicht dat als een leven schilderij is.

Van maart tot en met oktober lijken alle zonsondergangen en -opgangen wel speciaal voor u in scene gezet.  

Het is een beeld dat u nooit zult vergeten. Dat is nog eens lekker thuiskomen na een dag fietsen, wandelen of strandbezoek.

Zoekt u rust, ruimte, privacy in een heel comfortabel jasje? Dan boekt u Appartement Kreukel van Residentie Oosterschelde.

 

Rust, ruimte, comfort en een geweldig uitzicht

Appartement Kreukel heeft twee ruime slaapkamers, ieder met twee comfortabele éénpersoons boxspring bedden.  De woonkamer is voorzien van een ruime woonkeuken, een gezellige eethoek met vier stoelen, een tweezitsbank en twee comfortabele stoelen.

Vanuit de woonkamer kunt u de  terrasdeur open schuiven en genieten van een fantastisch uitzicht en een zalige zilte zeegeur! Het appartement beschikt over een douche en een apart toilet.

De wifi is gratis en het appartement is voorzien van klimaatregeling, waardoor er ook tijdens de warmste zomerdagen de temperatuur aangenaam is en u heerlijk kunt uitrusten en genieten in uw appartement.

Het appartement is van alle gemakken voorzien en is rookvrij.

Het is toegestaan om 1 hond mee te nemen. Meerdere honden is niet toegestaan. Met uw hond kunt u direct als u naar buiten gaat, echt eindeloos wandelen langs de Oosterschelde en de polders van Anna Jacobapolder.

Mocht u wat langer verblijven, dan kunt u gratis gebruik maken van de algemene wasruimte, waar u een wasmachine en droger voor uw kleding aantreft.

Een verblijf in Appartement Kreukel biedt u rust, ruimte, comfort en een geweldig uitzicht!

Alle faciliteiten nog even op een rij:

 • Appartement Kreukel, 85m2
 • Adres (indien gedurende langere tijd verblijft):  Rijksweg 17, 4675 RB Anna Jacobapolder
 • Eerste etage, te bereiken via 1 trap (geen lift)
 • 2 Slaapkamers, 4 slaapplaatsen
 • Klimaatregeling (airco)
 • Royaal balkon op de Westkant
 • Uniek uitzicht op Oosterschelde
 • Rookvrij
 • Het meenemen van 1 hond is toegestaan, op het terrein van de residentie aub uw hond aanlijnen. Daarbuiten bent u direct in het natuurpark en kunt u eindeloos wandelen met uw hond, die daar ook los mag lopen.
 • Badkamer met douche
 • Toilet apart
 • Gratis gebruik maken van algemene was-faciliteiten (wasmachine en droger)
 • 2Go Service van Restaurant 't Veerhuis, dagelijks geopend, gerechten worden geleverd tussen 18.00 en 20.30 uur

Wat zeggen anderen over ons?

"Zéér vriendelijke en behulpzame eigenaars en personeel. Prachtige omgeving. Goed restaurant. De eigenaar staat zelf in de keuken en kookt voortreffelijk. Heerlijk vis gegeten. Lekker kleinschalig en intieme gelegenheid"

Riny & Liesbeth, juni 2023 (gast van het voormalige Hotel Oosterschelde, zelfde locatie, zelfde gastheer)


"De ligging, de rust, de zeelucht en vooral de vriendelijkheid van de uitbaters. Het is er heel aangenaam verblijven .We hebben er terug van genoten, in het restaurant en de visavond aan de tafel."

J.C. Bruinickx, november 2023 (gast van het voormalige Hotel Oosterschelde, zelfde locatie, zelfde gastheer)


"Je komt er thuis, en je verlaat het terug met een goed gevoel"

Frans Van Cumpt, oktober 2023 (gast van het voormalige Hotel Oosterschelde, zelfde locatie, zelfde gastheer)